Üdv mindenkinek! Tudom, hogy túlságosan sokat kellett várnotok a SM honlap frissítésére, de rengeteg dolog megváltozott az életemben (munkahelyváltoztatás, PhD védés, stb.), úgyhogy nem volt időm befejezni. amit már régóta elkezdtem. Most azonban úgy tűnik, kész van, úgyhogy használjátok egészséggel, és ha van kedvetek, ezen az űrlapon keresztül elmondhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket a honlapról, vagy bármiről.

Nem szeretnék túl sokat beszélni magamról, hiszen néhányan személyesen, néhányan pedig a Net-en keresztül ismertek - de azt gondolom, udvariatlanság lenne legalább pár szóban nem bemutatkoznom azoknak, akik sem személyesen, sem pedig virtuálisan nem találkoztak még velem. Némethy Zsoltnak hívnak (ez a 'Well of Souls' nick egy régi Candlemass számból származik, amely elmond egy történetet egy fickóról, aki a 'Lelkek kútját' vagyis minden gonoszság helyét őrzi. Nagyon szeretem azt a számot, és egyszer nagy rohanás közepette új E-mail címet kellett választanom, és nem jutott jobb eszembe - azóta ezt használom... Elég hülyeség, nem? :) )

Mostanában Magyarországon élek, biológusként dolgozom, és két nagy hobbim van: a rockzene és a grafikák: a "rendes" és a computergrafikák egyaránt. Három vagy négy évvel ezelőtt hallottam egy egészen különleges zenekart, amely monumentális dallamaival, súlyos szövegeivel, és az énekes különleges hangjával nagy hatást gyakorolt rám. Akkoriban kezdtem tanulni a honlapkészítést, és azt gondoltam, csinálok egy web-oldalt, amelyen megismertetem az embereket ezzel a kiváló csapattal. Az idő azóta jócskán eljárt, és azóta volt szerencsém jó néhány más zenekart is megismerni, de a Saviour Machine, a világ legeredetibb gótikus rock-csapata ma is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik. A nekik szentelt honlap három éve folyamatosan létezik, és ugyan már több frissítésen és bővítésen is átesett, igazából sosem voltam elégedett vele (azért büszke is vagyok rá, mert felkerült a hivatalos SM honlap linkgyűjteményébe...

Végül is csak elkészült a munka. Használjátok egészséggel, és remélem tetszeni fog! Végül azonban még egy apróságot ell kell mondjak, ami fontos lehet. Az utóbbi időben kaptam olyan E-maileket (és a vendégkönyvben is találhatóak olyan beírások), amelyekben néhányan úgy írtak nekem, mintha a Saviour Machine tagja lennék. Szóval, nem vagyok a zenekar tagja, és nincs direkt kapcsolatom velük - ez egy abszolút nem hivatalos honlap, és és csak egy rajongó vagyok.


The Unofficial Saviour Machine Homepage
Created by the Well of Souls & Szilárd Tóth, © 2002
Contact: well-of-souls@freemail.hu or toth.sz@axelero.hu